Information

I have a Dream udtalte Dr. Martin Luther King d. 28 august 1963, da han afholdte sin berømte tale på trapperne til Lincoln Memorial i Washington DC.

Jeg har en drøm, fortalte jeg min kære familie, for snart mange år siden. Drømmen var et hus i fantastiske Sunny Florida. Det tog noget tid, men efter en dejlig jule/nytårsferie 2011/12, lykkedes det mig, at sælge ideen.

Vi fandt et pragtfuldt sted, Paradise Palms, i Kissimmee. 24 timers lukket område med Gatekeeper og fantastiske fællesaktiviteter. Kæmpe stor pool, 2 jacuzzi, poolbar,  vandrutchebane og soppebassin til de mindste. Spillerum med bordtennis, poolborde, airhockey og andre spillemaskiner, biograf og konferencerum. Betjent reception, computerrum, som bl.a. kan bruges til indchecking til fly samt et lille supermarked.

Der findes også tennisbaner, volleybane samt basketbane som er til fri afbenyttelse.

Orlando området kaldes også for Golfsportens paradis med 170 baner, deraf ca. 35 indenfor 30 minutters kørsel fra Paradise Palms.

Hvis I er til sport, er I også kommet til paradis. Florida har 3 hold i amerikansk fodbold, Tampa Bay Buccaneers, Jacksonville Jaguars og Miami Dolphins, 2 hold i basketbold Orlando Magics og Miami Heat samt 2 hold i ishockey Tampa Bay Lightnings og Florida Panthers alle i køre afstand fra Kissimmee. Bilentusiaster kan også besøge de kendte motorbaner i Sebring eller Daytona.

Orlando er også kendt overalt i verden for dens temaparker bl.a. DisneyWorld med Magic Kingdom, Epcot og Animal Kingdom. Disneyworld resort og Downtown. Universal Studios med den sidste nye Harry Potter World. SeaWorld med Shamu spækhuggeren og der nærliggende Discovery Cove, hvor I kan svømme med delfiner. I efteråret 2011 åbnede ligeledes Legoland syd for Orlando.

For shopaholics, gå amok i de største malls i kan forestille jer bl. a. Florida Mall og Millenia Mall, som pigerne i Fam. Kjærgaard siger “vi kan tjene så mange penge ved at handle her, at vi faktisk ikke har råd til, at blive hjemme”

En tur til Kennedy Space center, Cape Canaveral er bestemt også en tur værd, hvis I er heldige kan det jo være, at der bliver affyret en rumraket.

Huset er opført i 2012, er 304 m2. Der findes 6 soveværelser og 5 badeværelser. Huset er normeret til max. 14 personer. Der er stue, spisestue og afslapningsstue. Patio med egen svimmingpool. Meget stort køkken med alt i hvidevare og mulighed for, at udføre kulinariske mirakler. Der er fladskærms TV i alle værelser.

Dette er kun nogle af de muligheder der findes i Orlando, som også er kendt som kæmpestor konference by, Orlando besøges hvert år af ca. 55 millioner turister, ligger tæt ved både Atlanterhavet og Den Mexicanske bugt. Yderligere oplysninger kan f.eks. findes på  www.visitorlando.com

Velkommen til Our house of Dreams. Familien Kjærgaard